Seneste Nyhederdanske Spil Seneste for at integrere Playtechs førende virtuelle sportsprodukter

Populært betting indhold bevist som standout 2020 indtægter driver

Playtech Sports, den markedsledende udbyder af omni-channel sportsvæddemålsløsninger, har taget sin højtydende interne virtuelle sportsportefølje live med Danske Spil.

Under aftalen har Danmarks nationale lotteri og memberla-medlem integreret Playtechs ultrarealistiske indhold på tværs af sin online platform.

At tilbyde unikke, simulation-baseret odds for virtuelle produkter – gør det muligt for spillere at studere form og resultater, Danske Spil har udvalgt otte af Playtech ‘ s førende titler, der spænder fodbold, basketball, tennis, greyhound racing, hestesport, speedway, cykling og trav.

Anerkendt som en central aktør favorit under sidste års fravær af live sport, Playtech ‘ s virtuelle spil blev skabt efter et år lang proces med avanceret motion capture-optagelserne i det forenede KONGERIGE, og har etableret sig som en must-have indtægter og engagement driver til 2021.

Leveres med en brugerdefineret udviklet platform og en skræddersyet 24/7 væddemål tidsplan, Playtech Sports har fuldt skræddersyet sit produkt, der passer til operatørens mærke, hvilket giver en rustning af væddemål muligheder og indhold for det kommende år.

Allerede lanceret på tværs af GVC, OPAP og MansionBet ‘ s online netværk i 2020, Richard Andrew, Direktør for Virtuel Sport på Playtech Sport, ser sit seneste partnerskab som hyldest til et meget vellykket år for produktet. Han tilføjede:

“Vi har set spiller engagement for vores virtuelle sport udkonkurrere selv vores mest optimistiske forventninger i de seneste måneder, og vi er glade for at meddele, at Danske Spil har lanceret vores innovative virtuel sport portefølje.

“Vi er glade for at kunne tilbyde branchens mest spændende simulering af live sport til rådighed med vores seneste samarbejde. Danske Spil har skræddersyet produktet specifikt til deres danske spillere, og vi er ikke i tvivl om, at det vil vise sig at være en stærk indtægtsdriver og en fast spillerfavorit.”

Pernille Mehl, adm. direktør i Danske Lotteri Spil A/S added:

“Vi er glade for at lancere et nyt produkt lodret i vores produktportefølje. Det er et andet produkt end det klassiske lotteri, som forhåbentlig kan tiltrække nye kunder til vores forretning”.

Playtech Sports tilbyder væddemarkeder, der afspejler ægte sportsgrene med deres popularitet og højfrekvente spil, og planlægger at fortsætte med at udrulle sin seneste virtuelle portefølje over hele kloden til alle nye og eksisterende digitale og detailkunder.